Ny Wolverine film på vej
Skuespilleren Hugh Jackman vil begynde indspilningerne til en ny Wolverine film i næste uge i Australien.

Hollywoodstjernen Hugh Jackman vender tilbage til sine rødder, når han i næste uge begynder arbejdet på en ny film i rækken om den komplekse superhelt fra X-Men Wolverine.

Ifølge nyhedsbureauet AFP glæder stjernen sig meget til at skulle indspille en film på hjemmevant grund.

- Jeg er så glad for at være hjemme. At indspille en film i den her størrelsesorden herhjemme er et af de største privilegier, jeg har haft igennem min karriere, konstaterer Jackman.

Rollen som Wolverine er Jackmans mest kendte superheltrolle, hvor karakteren har evnen til at hele sine sår og samtidigt kan fremtvinge lange metalkløer. Den 42-årige Jackman mener selv, at rollen er "rygsøjlen" i hans karriere.

- Jeg elskede karakteren. Og jeg elsker den stadig. Dengang havde jeg ikke andet valg end at tage alt, hvad der kom i min retning. Det viste sig bare, at jeg tog imod den mest interessante og komplekse superheltrolle, fortæller Jackman.

Den nye film bliver indspillet i Australien, efter den australske regering har bevilget næsten 81 millioner kroner til filmen.

Efter regeringens besøg på filmsettet jokede stjernen med, at premierminister Julia Gillard skulle have en rolle i den kommende film, hvor Wolverine også tager en tur til Japan.

- Vi øvede bare en hurtig actionscene. Hun er fantastisk. Jeg ved ikke, om I kender til hendes Martial Arts baggrund (kampsport red.), men der hvor filmen skydes i Japan, der er hun virkelig god med et sværd og nunchucks, fortæller Jackman.

Der er dog ikke umiddelbart nogen chancer for, at man kommer til at se australske regeringsmedlemmer i den kommende film. Skuespilleren konstaterer blot, at han elsker rollen og "når han stopper med at elske det, så stopper han med at spille rollen".

/ritzau/