Van Gaal degraderer Anders Lindegaard efter Valdés-køb
Spanske Victor Valdés overtager Anders Lindegaards plads på bænken i Manchester United.

Anders Lindegaard er formentlig færdig med at sidde på Manchester Uniteds reservebænk.

Det skyldes dog ikke, at den danske fodboldmålmand har fundet en ny klub, men derimod at United har fundet en ny reserve for det suveræne førstevalg, spanske David De Gea.

I hvert fald meddeler den engelske fodboldklub, at den har underskrevet en kontrakt på halvandet år med den tidligere FC Barcelona-målmand Victor Valdés, der har trænet med i United i et stykke tid efter en skadespause.

- Victor har været meget professionel i sine træninger med førsteholdet gennem de seneste uger, siger Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, til klubbens hjemmeside.

Hollænderen gør det klart, at 32-årige Victor Valdés står foran Anders Lindegaard i reservekøen.

- Han (Valdés) kommer til klubben som målmand nummer to, og han er en virkelig god tilføjelse til førsteholdet, siger Louis van Gaal.

Dermed er der igen åbnet op for spekulationerne om, hvorvidt Anders Lindegaard skal finde sig en ny klub.

Spanske Victor Valdés debuterede for FC Barcelona i 2002, og han var klubbens førstevalg i over 10 år.

Han forlod klubben efter sidste sæson efter eget ønske, men eftersom han blev skadet før afskeden med Barcelona, har han stået uden klub i indeværende sæson.

Victor Valdés ser frem til udfordringen i Manchester United, hvis manager han kender fra FC Barcelona, hvor Louis van Gaal har været i to omgange.

- Ud fra min korte tid her kan jeg allerede se, at det er en meget særlig klub, siger Victor Valdés om Manchester United.

- Jeg arbejdede med Louis van Gaal i min tid hos FC Barcelona, og det er en drøm, der går i opfyldelse, at kunne arbejde her med ham, siger målmanden.

/ritzau/
via Listen To News