Ny spiller præsenteres i Brøndby

Med Mike Jensens benbrud opstod der et hul på Brøndbys midtbane.
Oluwafemi Ebenezer Ajilore er hans fulde navn, så speakeren på Brøndby stadion skal holde tungen lige i munden det næste års tid.
Oluwafemi Ebenezer Ajilore er hans fulde navn, så speakeren på Brøndby stadion skal holde tungen lige i munden det næste års tid. Foto: Polfoto, Andreas Szlavik

Med Mike Jensens benbrud manglede vestegnen pludselig en spiller på midtbanen.

Og det bliver som ventet en nigerianer, der skal lukke det.

Han er et kendt, men måske glemt ansigt på de danske Superligastadions. Nigerianske Femi Ajilore bliver ifølge bt.dk præsenteret i Brøndby i løbet af de næste par dage. Aftalen gælder i første omgang resten af sæsonen.

Hvornår han bliver præsenteret er usikkert, da Brøndby med al sandsynlighed vil have overstået deres Europa League kamp mod østrigske Ried først.

Femi Ajilore repræsenterede FC Midtjylland i fire år fra 2004 til 2008, hvor det blev til 76 kampe og 5 mål for midtjyderne inden de solgte ham for omkring 25 millioner til Groningen.

Femi har tidligere udtalt, at han ønsker at vinde det danske mesterskab med Brøndby. I så fald skal han som det ser ud nu blive i klubben mere end det år, som lejeaftalen foreløbigt lyder på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.