Ny-skabende bugtaler
Musikhuset i Århus præsenterer for første gang i Danmark David Strassman, der med lukket mund har talt nyt liv i bugtalergenren.

En sjofel teenage-trædukke, som lider af PS (Pinocchio Syndrom) og helst vil være det, han hader mest, nemlig et menneske. En nuttet og altædende bjørn ved navn Ted E. Bare, der døjer med dårlige pelsdage, og rumvæsenet Kevin, som forgæves leder efter intelligent liv på jorden. Det er blot nogle af de figurer, som David Strassman bringer liv til i sit comedyshow, der har givet anmeldere verden over latterkramper. 3.-7. januar besøger han for første gang Danmark, og det bliver Musikhusets Lille Sal, der får æren af besøget.

Bruger robotteknologi

David Strassman har imponeret anmelderne ved at sandblæse den støvede bugtalergenre. Som The Independent skrev: »Han har gjort det, mange troede umuligt: Han har gjort bugtaleri hipt.« En af nøglerne til det har været at installere robotteknologi i sine figurer, som gør det muligt at lade flere dukker tale sammen – og ikke mindst skændes – til hovedpersonens frustration.