Ny Randers-direktør kræver grundigere transferarbejde

Randers har handlet spillere for dårligt indikerer kommende sportsdirektør, før Superligaen genoptages.
Søren Pedersen (tv.) spillede 222 førsteholdskampe for Randers FC i sin karriere. 1. juni tiltræder han i jobbet som kommerciel og sportslig direktør i superligaklubben.
Søren Pedersen (tv.) spillede 222 førsteholdskampe for Randers FC i sin karriere. 1. juni tiltræder han i jobbet som kommerciel og sportslig direktør i superligaklubben. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Indkøb og salg af fodboldspillere i Randers FC har været for tilfældigt i de seneste sæsoner.

Sådan må man tolke en udmelding fra den kommende sportslige og kommercielle direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

- Her har vi de senere år måske ikke været grundige nok i vores ageren på transfermarkedet. Det skal vi tilbage til, og det er en opgave, jeg glæder mig utrolig meget til, siger Søren Pedersen i magasinet Randers FC.

39-årige Søren Pedersen begynder i jobbet 1. juni, men forinden tager han plads på bænken, når han i første omgang skal være assistenttræner for superligaholdet.

Den tidligere Randers-spiller tager over efter Michael Gravgaard, der i slutningen af januar sagde sit job op, og der bliver nok at se til.

- Vi har mange kontraktudløb til sommer, og det er en kæmpe opgave at vurdere, hvem der skal forlænges med, og hvem vi skal sige farvel til.

- Her skal vi gøre vores arbejde meget, meget grundigt og hente spillere, der både er sultne og har kvaliteten, siger Søren Pedersen blandt andet i magasinet.

Inden ansættelsen af Søren Pedersen fortsatte Gravgaard som midlertidig sportsdirektør, indtil det endegyldigt sluttede i begyndelsen af marts.

I Michael Gravgaards tid som sportsdirektør blev tre trænere og en sportschef afskediget.

Senest var det hollandske Ricardo Moniz, der blev fyret som træner, efter at han var hentet til klubben af Michael Gravgaard.

Herefter udpegede klubben Rasmus Bertelsen som midlertidig træner i resten af sæsonen.

Randers FC tager lørdag imod Lyngby i nedrykningsspillet i Superligaen.

Her ligger Randers sidst i pulje 2 med 20 point, mens Lyngby har 21 point.

Randers har inden nedrykningsspillet 11 point op til OB og Sønderjyske i puljen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.