3A-it Ny IT-infrastruktur leverandør 3A-it ser dagens lys
Fire erfarne IT-folk går sammen og har købt Informationsteknik i Danmark og Sverige
Fire erfarne IT-folk går sammen og har købt Informationsteknik i Danmark og Sverige
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
De fire erfarne IT-folk, Claus Hougesen, Peter Trans, Kim Holtum Schouw og Carsten Ritzau, som har en mangeårig fælles karriere bag sig, har nu lyst til at stå på egne ben, og bruge deres tilsammen mere end 100 års erfaringer på, at etablere Skandinaviens nye IT infrastruktur leverandør med navnet 3A-it.

Første skridt på rejsen for 3A-it er købet af Informationsteknik, som er en førende leverandør indenfor intelligente AV/Video-løsninger til store private og offentlige kunder. Informationsteknik omsætter for DKK 150 mio. og beskæftiger 80 dygtige medarbejdere på kontorer i København, Århus, Stockholm og Malmø.

- Informationsteknik er den perfekte platform for 3A-it i opbygningen af Skandinaviens foretrukne IT-infrastruktur leverandør. Vi vil arbejde med branchens dygtigste mennesker, som sætter en ære i at levere høj kvalitet og altid forfølge kundernes ønsker, udtaler Claus Hougesen, adm. direktør i 3A-it.

3A-it vil være en IT leverandør med fokus på løsninger indenfor klienter, datacenter/cloud, netværk og AV/Video - nogle områder vil være in-house og andre leveres i samarbejde med branchens førende specialister. AV/Video området er naturligvis baseret på det nuværende Informationsteknik, som fortsætter med salg af løsninger og udlejning heraf.

3A-it lancerer et nyt servicekoncept, der professionelt håndterer et multi-klient miljø omkring den moderne IT arbejdsplads. Multi-klient konceptet omfatter livcyklushåndtering af notebooks, workstations, tablets, smartphones, video, møderum m.m. i IT infrastrukturen.

En ny e-handelsplatform med et stort udbud af IT produkter fra førende IT producenter lanceres i andet kvartal 2015. Kunderne kan her købe IT-produkter til konkurrencedygtige priser og handle på en e-handels platform bygget på nyeste teknologi med en optimeret søgemaskine, der gør det nemt og effektivt at foretage IT indkøb.

- Vi ser et stort potentiale i at etablere en fokuseret IT infrastruktur leverandør, der forstår kundernes behov for præcise produktleverancer kombineret med produktnære services og konsulentydelser, og til konkurrencedygtige priser, udtaler Claus Hougesen.

Navnet, 3A-it, signalerer soliditet, høj kvalitet og fokus på IT. Kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan have tillid til, at 3A-it står på et solidt økonomisk fundament og har råd til at prioritere høj kvalitet i sine leverancer og værktøjer.

- Vores ambition er at etablere en IT leverandør med stærk fokus på kunderne og en organisationskultur med stor åbenhed, ærlighed og højt humør. Ambitionerne for 3A-it er en omsætning på over DKK 1 mia. og over 300 medarbejdere inden for få år. Vi kan lide at sætte ambitiøse mål og synes det er sjovt at arbejde hårdt for at nå målene, udtaler Claus Hougesen.

De fire grundlæggere af 3A-it har gennem deres mangeårige karrierer i IT branchen været ansat i ledende stillinger hos bl.a. Atea, Topnordic, Ementor og IBM.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.