Ny hovedsponsor til Slagelse
Roskilde Bank bliver ny hovedsponsor for Slagelse Dream Team. Dermed ser alt ud til at være på plads, så Anja Andersen kan fortsætte sit håndboldhold i Slagelse.

Nu ser det ud til, at alt er på plads, så Anja Andersen kan fortsætte i spidsen for Dream Team i Slagelse. Onsdag præsenterede klubben Roskilde Bank som ny hovedsponsor.
Hidtil har Slagelse DT ikke bekræftet, at Anja Andersen fortsætter i spidsen for klubben, og onsdag ville hun fortsat ikke kommentere på, hvad hendes fremtidsplaner er.
»Men du kan jo tolke det, som du vil,« siger daglig leder i Slagelse, Bjarne Stenbæk.
Den nye hovedsponsor ligger ikke skjul på, at Anja Andersens evne til at skabe opmærksomhed er en af grundene til, at man indgår sponsoratet.
»Slagelse Dream Team er Danmarks mest omtalte klub og har verdens bedste håndboldhold. Vi mener, at det i høj grad er Anja Andersen, der har bygget det op, og vi regner med, at hun fortsætter i klubben som træner eller noget i den retning,« siger underdirektør i Roskilde Bank, Stig Bo Jensen.
Anja Andersen har måtte opgive at flytte sit Dream Team til Roskilde, og det er faktisk de forfejlede flytteplaner, der har hjulpet hende med at finde den nye hovedsponsor.
Roskilde Bank kom i kontakt med Anja Andersen, da hun overvejede at flytte sit Dream Team til Roskilde. Det lykkedes som bekendt ikke, og nu har banken i stedet valgt at blive sponsor i Slagelse
»Det passer godt, fordi vi er i vækst og er i gang med at bevæge os ud på Sjælland,« siger Stig Bo Jensen.
Anja Andersen kommenterer den nye hovedsponsor i en presssemeddelelse fra Slagelse DT:
»Vi glæder os meget til samarbejdet med Roskilde Bank. Vi har i samtalerne med banken mødt en utrolig stor professionalisme og en lige så stor vilje til udvikling, det er meget vigtige egenskaber for os,« siger Anja Andersen i pressemeddelelsen.
Med den nye hovedsponsor på plads ser det ud til, at Slagelse DT også i fremtiden vil være en magtfaktor i kvindehåndbold.