Ny dansk sportskanal åbner til foråret
Danske sportsfans kan snart klikke over på en ny dansk sportskanal. Foto: Colourbox
Den 1. marts går en ny dansk sportskanal i luften.

Sportsinteresserede danskere får nu en lille grund ekstra til at blive foran fjernsynet i stedet for at gå og dyrke idræt selv.

Den 1. marts går Kanal Sport nemlig i luften, skriver kanalen i en pressemeddelelse.

Kanal Sport vil sende idræt døgnet rundt og fokus vil være på de sportsgrene og idrætsbegivenheder, som ikke i forvejen er i mediernes søgelys.

Indholdet kommer til at bestå af sportsnyheder, livebegivenheder og magasinprogrammer, og Kanal Sport har ingen intentioner om at konkurrere med de etablerede sportskanaler om for eksempel dyre fodboldrettigheder.

"Kanal Sport er en nyskabelse på det danske tv-marked, fordi den kombinerer nyheder, live-sport og spille-informationer på en måde, som ikke er set før. Og så vil den dække en masse sportsgrene, som man ikke finder på andre kanaler. I denne sammenhæng giver vores samarbejde med DIF adgang til en masse godt indhold, og vores studier bliver placeret i Idrættens Hus i Brøndby," siger Kanal Sports adm. direktør Holger Kristiansen.

Bag kanalen står hjemmesiden Kanal Sport, kabeltv-selskabet YouSee og Danske Spil. Kanalen bliver en del af YouSees store pakke.