Nu vil Bolt spille professionel cricket
Sprinteren Usain Bolt er på tale til at spille cricket i den australske klub Melbourne Stars.

Efter et succesrigt OL og en titel som selvudnævnt legende er Usain Bolt klar til at skifte sprint ud med cricket. Jamaicaneren er vild med cricket og har selv spillet som junior.

Nu taler han med en af Australiens største cricketspillere Shane Warne om at komme down under for at være med i den nationale liga Twenty20 Big Bash League for holdet Melbourne Stars.

Bolt har nemlig selv luftet sin lyst til at dyrke sporten på højt niveau.

- Han kontaktede mig og spurgte, om jeg var seriøs, og om jeg virkelig var klar til at gøre det, for så kan han sørge for, at det kommer til ske, siger Usain Bolt til den australske tv-station Channel Nine ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Så vi får at se, om jeg får tid til det. Jeg vil prøve.

Cricket er utroligt populært på Jamaica, og landet har produceret mange store spillere. Bolt har dog kun spillet på juniorniveau, så deltagelse i den australske liga kommer til at kræve lidt træning, indrømmer sprinteren.

- Hvis jeg får chancen, vil jeg helt sikkert forsøge at tage den, for jeg ved, det vil være virkelig sjovt. Jeg ved ikke, hvor god jeg er. Jeg vil nok få brug for en masse træning, siger Usain Bolt.

Direktøren for Melbourne Stars, Clint Cooper, siger, at han - nu hvor OL er overstået - vil kontakte Bolts managere for at finde frem til en aftale.

Usain Bolt vandt både ved OL i London 2012 og Beijing 2008 disciplinerne 100 meter, 200 meter og 4 x 100 meter. Han er den første atlet til at vinde de tre discipliner to gange i træk.

/ritzau/