Nu vender Sidney Lee tilbage til dit tv
I tv-reklamen er Sidney Lee iført sit sædvanlige outfit, der i anledningen er krydret med gul Kohberg-bandana. Foto: DR Presse, Agnete Schlichtkrull
Reality-kendissen skal nu til at sælge boller til danskerne i ny tv-reklame.

Lige som den evigt soliariebrune Sidney Lee så småt var ved at glide ud af danskernes hukommelse, så gør han nu comeback som reklamesøjle for brødfirma.

I en ny tv-reklame, der snart vil pryde danskernes tv-skærme, toner bandana-fyren frem med spørgsmålet "hvad skal jeg sige"?, skriver seoghør.dk.

I reklamen er Sidney Lee iført sit sædvanlige outfit, der i anledningen er krydret med gul Kohberg-bandana.

Selv har hovedpersonen ikke så meget at sige til sit nye job, der skal få danskerne til at proppe flere boller i munden.

"Jeg har bare talt med dem," siger han kryptisk til seoghør.dk i et forsøg på at holde reklamen hemmelig.

Men hos Kohberg er de dog noget mere meddelsomme.

"Vi har valgt Sidney, fordi han er en sjov karakter. Vi tror, han kan bringe noget kant til vores mærke, især fordi folk har så mange holdninger til ham. Det vil give bedre mening, hvorfor han er valgt, når man ser den færdige film," fortæller Tina Møller, kommunikations- og marketingchef for Kohberg, til seoghør.dk.

Kohberg har en lang tradition for at bruge skøre kendisser. Tidligere har bollereklamerne været prydet med Niels Olsen og Ole Henriksen.

Og nu er de altså gået til Sidney Lee for at krydre de runde godter op. Klippet kan ses på Youtube.

Kilde: Se og Hør