Nu ved Silas Holst og hans mand, hvem der er far til deres datter
Silas Holst fejrer sin mand Johannes Nymark, som lørdag vandt Melodi Grand Prix med sammen med resten af Lighthouse X.  Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Scanpix
Kendisparet Silas Holst og Johannes Nymark har længe ikke vidst, hvem af dem, der er far til deres datter Maggie My.

Kendisparet Silas Holst og Johannes Nymark har længe ikke vidst, hvem af dem, der er far til deres datter Maggie My.

Da hun skulle til verden leverede de nemlig begge en portion sæd, blandede det i en kop og gav den til deres fælles veninde Louise Mahnkopf, som blev gravid med det samme. 

Men nu har parret fået testet, hvem af dem, der er den biologiske far, skriver BT.

I reportageserien på Kanal 4 "Silas, Johannes & Louise," fortæller Silas Holst, hvorfor Regnbuefamilien har valgt at få svar på spørgsmålet. 

Ifølge BT er årsagen, at regnbuefamilien gerne vil have barn nummer to. Men denne gang vil de være sikre på, hvem der skal være den biologiske far. Det skal nemlig den af de to mænd, som ikke er biologisk far til Maggie.

I et klip fra tv-serien, som kan ses på bt.dk, fortæller Louise Mahnkopf, at hun ikke tør tro på, at anden gang går ligeså hurtig som første gang.   

- Nu har vi jo valgt, at det er den, der ikke er biologisk far til Maggie, der bliver biologisk til det her barn, og det ved man jo slet ikke, hvordan man funger sammen med, siger hun.  

Regnbuefamilien holder foreløbig for sig selv, om det er Silas Holst eller Johannes Nymark, der er far til parrets første barn, Maggie My.

Silas Holst og Louise Mahnkopf til Melodi Grand Prix-efterfesten. Foto: Henning Bagger / Scanpix