Nu slutter ”Vild med dans”-eventyret: Knockout til Kessler
Mikkel Kessler er bookmakernes favorit til at rydde ud af "Vild med dans" fredag. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Den tidligere mesterbokser er storfavorit til at ryge ud fredag aften – men kan grine hele vejen til banken

Der skal graves dybt og leveres overraskende stød til både seere og dommere, hvis ikke Mikkel Kessler skal forlade ”Vild med dans” fredag aften.

I hvert fald er han tårnhøj favorit til at ryge ud af danseprogrammet, når alle point er talt sammen. Således giver Danske Spil blot odds 1,55 på, at Kessler må pakke sine danseskoene efter næste udsendelse.

 

Der er lagt op til afdansningsbal for Mikkel Kessler og Mille Funk. Henrik Ohsten/TV2

Bokseren, der danser sammen med Mille Funk, fik forlænget sin levetid med en uge, da der i sidste uge ikke blev stemt en deltager ud, fordi Umut Sakarya valgte at trække sig frivilligt fra programmet. Men skal man tro bookmakerne, læner Kessler sig altså op af en klokkeklar knockout fredag aften.

Sprænger lønrammen

40-årige Mikkel Kessler kan dog grine hele vejen til banken, hvis bookmakernes spådom går i opfyldelse. Ifølge ugebladet Her&Nu er den tidligere bokser nemlig den bedst lønnede nogensinde i programmet.

En million kroner måtte TV2 angiveligt hive op af lommen for at få ham til at danse vals og rumba i bedste sendetid - og hertil kommer et beløb på 50.000 kroner pr. uge, han er med i programmet. Den normale tarif for nydanserne ligger ifølge ugebladet mellem 15.000 og 250.000 kroner.

Neel Rønholt og hendes partner, Michael Olesen, har stort set siden start været favoritter til at løbe med den endelige sejr. Men nu må de dele favoritværdigheden med Jakob Fauerby og Silas Holst, begge par giver pengene 2,65 gange igen, hvis de går hele vejen.

Der er seks par tilbage i ”Vild med dans”.

via Listen To News