Nu slipper hun dem løs i Playboy
Det bliver i september-udgaven af Playboy, at Gwen Stephanies model-steddatter Daisy Lowe viser mere hud, end hun gør her. Foto: colourbox
Sangerinden Gwen Stephanies 22-årige papdatter har sagt ja til at lufte barmen i mandemagasinet. "Befriende at være nøgen," siger hun selv.

Endnu en datter af en rockstjerne vælger nu at smide tøjet i det berømte mandemagasin Playboy.

Seneste var det rock-ikonet Mick Jaggers datter Elisabeth som viste sig, som naturen har skabt hende, og nu følger datter af Bush-sanger Gavin Rossdale trop.

Det drejer sig om den 22-årige britiske model Daisy Lowe, som netop har meddelt, at hun vil posere for Playboy i otte sider af bladets september-udgave. Det skriver OK! Magazine.

Bush-frontmanden giftede sig i 2002 med sangerinden Gwen Stefani, hvilket betyder, at den berømte platinblondie nu kan se frem til at se sin brunette steddatter folde sig ud i Eva-kostume.

Daisy Lowe har (påklædt) gået model for navne som Louis Vuitton, Mark Jacobs og Chanel, men hun har dog også prøvet at posere topløs en gang tidligere i en Pirelli-kalender i 2010.

Her fortalte hun, at hun var glad for de frække billeder.

"Det var meget befriende at være nøgen i en uge," forklarede den populære model.

Daisy Lowe voksede op i den tro, at hun var datter af sangerinden Pearl Lowe og hendes eksmand Bronner Lowe, men en faderskabstest viste i 2004, at Bush-sangeren faktisk er hendes far, som resultatet af et engangs-knald.

Kilde: OK! Magazine