Nu skal Naser være tv-stjerne
"Jeg er træt af stand-up om parforhold, børn og for store eller små bryster," siger Khader til Ekstra Bladet. Foto: John McConnico/AP/Arkiv / POLFOTO
Den nu aftrådte folketingspolitiker har sagt ja til at lege stand-upper i TV 2-programmet Vild med Comedy.

Livet har været lidt af en rutschebanetur for det nyligt afgåede folketingsmedlem Naser Khader (K). Igennem de sidste fire år er han gået fra en identitet som über-darling hos de radikale til lettere udskældt højrefløjspolitiker for både Ny Alliance og De Konservative.

Har man oplevet så store udsving, må man også være klar til at tage lidt pis på det hele. Det synes at være logikken bag Khaders beslutning om at stille op som stand-upper i TV 2-programmet Vild med Comedy.

"Man får jo så mange henvendelser, og jeg har sagt nej til 9 ud af 10 henvendelser. Blandt andet "Kvægræs" og "Til middag hos". Men det her er sjovt, og navnene er seriøse. Jeg ser det som en sjov udfordring," siger Naser Khader til Ekstra Bladet.

Men er Khader overhovedet sjov?

"Jeg er total sjov," siger han og griner.

Eks-konservative Naser har ikke meget til overs for de fleste andre comedy-programmer som for eksempel Live fra Bremen.

"At svine andre til og kalde dem idioter, gider jeg ikke se og høre på. Jeg er træt af stand-up om parforhold, børn og for store eller små bryster. Det sjove er de samfundsrelevante emner som John Stewart, Jan Gintberg og Cirkusrevyen berører," siger Khader til Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet