Nu kommer den varmeste dag i to år
Måske runder vi nogen steder de magiske 30 grader på søndag. Foto: Colourbox
Badetøjet skal ikke pakkes væk endnu, for den varmeste dag i to år er lige om hjørnet.

Svedige kroppe, sand mellem tæerne og duften af solcreme.

Alt det er der udsigt til i weekenden, hvor den danske sommer er på vej med masser af solskin og tårnhøje temperaturer, skriver b.dk.

- Der er en reel mulighed for, at vi runder de 30 grader på søndag. Sker det, bliver det årets varmeste dag, siger meteorolog på TV 2 Vejrcenter, Anders Brandt til b.dk.

Han tilføjer, at temperaturen bare skal nå højere end 29,6 grader for, at vi har rekorden for i år. Men også i ugens løb byder vejret på solstråler og varme. Kun torsdag bliver det gode vejr forstyrret af en front, der kommer forbi.

- Torsdag bliver en skilledag, hvor en front passerer forbi, men bagved den kommer det gode vejr igen, siger Anders Brandt til b.dk.

Fredag står den på 25 grader, hvis vi er heldige, mens det også bliver varmt lørdag. Og så er der lagt op til en hed søndag, hvor der er rig mulighed for at nyde sensommeren og finde badetøjet frem.

- Det bliver rigtig varmt. Lørdag kommer vi til at ligge på mellem 24 og 27 grader, og søndag 25 til 28 grader. Vi kan ikke udelukke, at vi kommer helt op på 30 og 31 grader nogle steder, siger Anders Brandt.

Kilde: b.dk