Nu kan jyske kunder også handle hos nemlig.com
Nemlig.com tilbyder nu også at bringe dagligvarer ud til nogle af de større østjyske byer.
Direktør i nemlig.com Stefan Plenge, har en forventning om at nå ud til alle danskere inden for en overskuelig fremtid.
Direktør i nemlig.com Stefan Plenge, har en forventning om at nå ud til alle danskere inden for en overskuelig fremtid. Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Indtil videre har det været forbeholdt sjællændere at handle i onlinesupermarkedet nemlig.com, men fra og med mandag udvides den mulige kundekreds til også at omfatte mere end en halv million østjyder.

Det sker, når firmaet åbner for bestillinger fra blandt andet Aarhus, Silkeborg, Horsens Randers.

- Vi har længe haft drømmen om at skulle udvide til det jyske marked, men vi har bare ikke været klar før nu.

- Det seneste halvandet års tid har vi foretaget nogle store investeringer i logistik og it, og derfor kan vi nu tage hul på den jyske drøm, siger administrerende direktør og medejer i nemlig.com, Stefan Plenge.

Han kan i disse dage fejre seks års fødselsdag i virksomheden og tror, at ambitionen om at nå ud til alle danskere er godt på vej med det nye logistikcenter.

- Ambitionen er, at vi skal komme så langt ud som muligt. Præcis hvor når der det sker, kan jeg ikke sige, men nu har vi muligheden for at tage et skridt i den rigtige retning, siger han.

Nemlig.com endnu ikke givet overskud, og sidste år opnåede virksomheden et underskud på 93 millioner kroner. Det skulle dog gerne vende på et tidspunkt.

- Vi har en forventning om, at vi bliver profitable inden for en overskuelig tidshorisont.

- Men ambitionen er, at vi skal gøre det, der er bedst for vores kunder. Og hvis det betyder, at vi skal gå på kompromis med resultaterne i en periode, så gør vi det, siger han.

Nemlig.com er ejet af Stefan Plenge og Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, der sidder på henholdsvis 51 og 49 procent af aktiekapitalen.

Forventningen er, at selskabet når en omsætning på en milliard kroner i 2016.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.