Nu kan du købe palæ med tapet som i Det Hvide Hus
Palæet er en stor kopi af Liselund Slot på Møn. Foto: Lilienhoff
Går du rundt med en drøm at bo på et slot, så kan nyudbudt palæ kan blive dit for millionbeløb.

Fra tid til anden dukker der en ægte adelig ejendom op på boligmarkedet.

Sådan et palæ med knap et par hundrede års historie bag de tykke mure er netop sat til salg. Og har du mange penge kan du få indfriet drømme af slotskaliber.

Ifølge oplysninger fra Boliga.dk er ejendommen udbudt til salg for 23,75 millioner kroner. Men så får man også en allé-indkørsel, springvand på gårdspladsen, en parklignende have og et palæ med tilnavnet "Bellevue".

Ejendommen ligger i Præstø på Sydsjælland, hvilket gør den til en af de dyreste udbudte ejendomme i regionen.

Til sammenligning lød den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris for villaer og rækkehuse i Vordingborg Kommune, som Præstø ligger i, på lige knap 8.000 kroner i årets første kvartal. Eller hvad der svarer til, at et helt gennemsnitligt hus på 120 kvadratmeter er solgt for lige godt 950.000 kroner.

"Bellevue" er på 562 kvadratmeter fordelt på i alt 11 værelser. Foto: Lilienhoff

Tre gange så stort

Ifølge liebhavermæglerkæden Lilienhoff, der har ejendommen til salg, er palæet oprindeligt fra 1832 og opført som en tro kopi af Liselund Slot på Møn. Palæet i Præstø endte dog med at blive hele tre gange så stort som forbilledet.

Boligarealet løber således op i svimlende 562 kvadratmeter fordelt på i alt 11 værelser. Dertil kommer en 50 kvadratmeter stor havestue og flere hundrede kvadratmeter kælder, skriver Boliga.dk.

Og så lokker adressen også med muligheden for at få noget ganske særligt tilfælles med herrer som Donald Trump, Barack Obama og Georg Bush: Tapet.

Flere af rummene er nemlig istandsat med specialimporteret tapet magen til det, væggene i Det Hvide Hus er beklædt med.

Se mere af Bellevue her

via Listen To News