Nu afgøres "X Factor": Her er vinderen

Film og TV
Tomas Blachman har alle sine deltager med i finalen, mens Ankerstjerne har en af sine grupper tilbage. Oh Land har ingen finalister med i weekendens show. (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Bookmakerne er ikke i tvivl om, hvem der løber med sejren i årets talentkonkurrence

Fredag og lørdag aften afvikles finalen i årets "X Factor", men spændingen drejer sig umiddelbart kun om, hvem der får de sekundære placeringer i sangdysten.

En af deltagerne er nemlig ifølge bookmakerne kæmpe stor favorit til at løbe med sejren - Alma Agger ifølge Danske Spil kun pengene 1,5 gange igen, hvis hun lever op til favoritværdigheden og går hele vejen.

20-årige Alma Agger har imponeret fra aller første dag, og hun er storfavorit til at vinde. Lasse Lagoni/TV2

Vil man score kassen på "X Factor"-finalen, der det måske værd at skele til den eneste tilbageværende gruppe, Smokey Eyes. Skulle de overraske alt og alle, giver et spil på dem pengene igen hele 12 gange.

De øvrige to finalister er Emil Wisman og Mathilde Caffey. Oddsene på dem lyder 4,5 på hende og 6,5 på ham.

På grund af Corona-epidemien har "X Factor" ligget stille i mange uger, inden programmet vendte tilbage i sidste uge. Derfor har TV2 besluttet, at finalen skal afvikles over to dage i denne weekend, fredag og lørdag. 

Det er første gang, det sker herhjemme, men konceptet har tidligere været afprøvet med stor succes i Storbritannien.

Årets "X Factor" er for øvrigt den 13. i rækken, og der kommer også en nummer 14. TV2 meddelte nemlig tidligere på ugen, at det populære program vender tilbage næste år.

Finalen i "X Factor" vises på TV2 fredag kl 20 og lørdag kl 19.55.