Norwegian satte voldelig passager af i Polen
En passager på et Norwegian-fly på vej til Thailand må vente med at besøge ferieparadiset til en anden gang. Passageren var voldelig og blev sat af i Polen. Foto: Colourbox/free
Voldsom passager på Norwegian-fly til Thailand fik kaptajnen til at lande i Polen for at sætte ham af.

En passager på et Norwegian-fly kommer ikke som planlagt til Thailand - i hvert fald ikke i denne omgang.

Dreamlinerflyet lettede fra Oslo lørdag klokken 13.35 for at flyve til Thailand, men da flyet var i luftrummet over Ukraine, besluttede kaptajnen at lande i Warszawa i Polen for at sætte en problematisk passager af, skriver avisen Verdens Gang på sin netavis.

- Det var en passager, der optrådte voldeligt. Det gjorde, at kaptajnen vurderede, at det var bedst at gå ned, siger Julius Støback, talsmand for Norwegian, til Verdens Gang.

Talsmanden siger også, at flyet så skulle have brændstof på i Warszawa, inden det kunne genoptage den lange tur til ferieparadiset i Det Fjerne Østen.

Den norske avis har talt med en anden passager på flyet. Denne passager fortæller, at de først fik at vide, at flyet skulle lande i Polen på grund af tekniske problemer.

- Da vi landede, kom fem uniformerede mænd ind i flyet. De tog en mand, der tydeligvis havde optrådt ufint og truende, med sig, siger kilden.

/ritzau/