Nordstrand om CL: Mulighederne er nok små
Morten Nordstrand ser ikke mulighed for FC Nordsjælland til at gå videre i Champions League.

Morten Nordstrand var lejet ud, da hans tidligere klub FC København spillede i Champions League, men i denne sæson får han endelig chancen for at prøve kræfter med den store europæiske turnering.

Sammen med FC Nordsjælland skal angriberen møde Chelsea, Juventus og Shakhtar Donetsk. Sidstnævnte tabte FC Nordsjælland og Nordstrand 1-3 til i en træningskamp for halvandet år siden.

Chelsea er forsvarende Champions League-vindere, og Juventus er italienske mestre. Det er med andre ord en "rigtig, rigtig svær gruppe", som Nordstrand siger.

- Vi vil gå ind til hver kamp med oprejst pande og forsøge at lave overraskelsen, som det jo vil være, hvis vi skraber nogle point sammen i en gruppe som den her.

- Men mulighederne for at gå videre er nok små, siger Morten Nordstrand.

Personligt glæder angriberen sig mest til kampen ude mod Chelsea, da han ser den, som den største fodboldmæssige oplevelse.

Og han har ikke megen lyst til at udpege svagheder ved de fire modstandere.

- Det er svært for mig at sidde og pege på svagheder på hold, som er så gode. Men det er jeg sikker på, at trænerne nok skal prøve at finde ud af.

- Men det skal blive spændende at se vores stil op imod deres. Det er måske det, jeg glæder mig mest til at se: hvor langt vi ligesom er fra deres niveau, siger Morten Nordstrand.

/ritzau/