Nik og Jay taber million på boligdrøm
Tilbage i 2010 blev den danske popduo Nik & Jay truet af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen med tvangsopløsning, efter det kom frem, at de ikke havde styr på deres regnskab. Duoen har tilsyneladende ligeså lidt held med deres boliginvesteringerne. Foto: www.nikogjay.dk Presse
Duoen Nik og Jay er kommet på dybt vand med deres boliginvesteringer. Nu har popstjernerne frasolgt tre lejligheder med store tab.

Boligmarkedet går op og ned, som en fjeder. Det må popstjernerne Nik og Jay sande, efter deres boligdrømme er blevet knuste.

Nik og Jay lancerede for nyligt Danmarks nye landsholdssang, som fik en noget lunken modtagelse - og nu ser det ud til, at gruppen har endnu mindre succes med deres boliginvesteringer. Det skriver Boliga Kendte.

I hvert fald har de to venner fra Værløse for nyligt solgt tre boliger med store tab.

Ifølge nye tal fra tinglysningen skulle Jay have solgt to lejligheder i begyndelsen af juni for henholdsvis 2.251.000 kroner og 2.272.000 kroner.

De to lejligheder, som ligger på Frederiksborggade på Nørrebro og i Ørestaden, købte Jay i 2006 og 2007 for 2.500.000 kroner og 2.745.000 kroner. Det giver ham et samlet tab på 722.000 kroner, skriver Boliga.

Men Jays uheldige boligtab stopper ikke her. Sammen med vennen Nik og endnu en partner solgte sangeren også en lejlighed i Ørestaden for 2.055.000 kroner, hvilket er 305.000 kroner mindre, end hvad vennerne gav for boligen i 2007.

Salgene giver altså tilsammen et tab på cirka 1 million kroner mindre, end hvad de tre lejligheder blev købt for. Så selvom det københavnske boligmarked på det sidste er lysnet en smule, hjælper det ikke den uheldige duo.

Kilde: Boliga Kendte