Nicole Kidman forhandler med Trier
Superstjernen kan være på vej til endnu et samarbejde med Lars von Trier, som instruerede hende i "Dogville".

Lars von Trier kan være på vej til at få et markant blikfang på sin kommende film "The Nymphomaniac".

Ifølge Triers mangeårige kompagnon Peter Aalbæk Jensen forhandles der i øjeblikket med den amerikanske skuespillerinde Nicole Kidman om deltagelse i filmen, som starter optagelser i næste uge.

- Så vidt jeg ved, snakker vi med Kidman, men jeg har ikke skrevet under på nogen kontrakt. Og indtil vi har det tror vi ikke rigtig på noget som helst, siger Peter Aalbæk Jensen til Ritzau.

Han er administrerende direktør i Zentropa, som producerer filmen.

Nicole Kidman selv har dog ifølge bt.dk erklæret, at hun vil arbejde "et par dage" på filmen over for det franske filmmagasin Positif.

Ifølge netavisen uddyber hun ikke, hvilken rolle hun vil have.

- Der er ikke skrevet noget under, og før der er det, så skal man ikke ringe med noget som helst. Det er en stor stjerne, siger Peter Aalbæk Jensen om Nicole Kidman.

Han bekræfter, at Zentropa er tæt på at kunne præsentere det hold, som sammen med Trier skal skabe den erotiske film, der skal skildre en kvindes seksuelle udvikling.

- Det varer ikke længe. Vi starter optagelser om en uges tid, siger han.

Skulle Kidman medvirke i "The Nymphomanic" vil det blive anden gang, hun medvirker i en Lars von Trer-film, efter hun i 2003 kunne ses i hovedrollen i "Dogville".

Dengang blev det erklæret, at hun også skulle spille hovedrollen i de to følgende film i Triers trilogi om Amerika, "Manderlay" og "Wasington".

Kidman sprang dog fra og i stedet blev hovedrollen i "Manderlay" spillet af Bryce Dallas Howard, mens "Wasington" aldrig er blevet indspillet.

Charlotte Gainsburg og Stellan Skarsgård er allerede offentliggjort som medvirkende i "The Nymphomaniac", mens filmdatabasen IMDB oplyser, at Shia LaBeouf og Willem Dafoe rygtes også at skulle spille en rolle.

/ritzau/