Nicklas Bendtner har afvist klubber
Der har været konkrete tilbud, men Nicklas Bendtner har ikke fundet en ny klub endnu og går ikke i panik.

Nicklas Bendtner fastholder, at han snart er fortid i Arsenal, selvom den danske angriber endnu ikke har fundet sig en ny arbejdsgiver.

- Jeg forventer, at der kommer en afklaring, inden transfervinduet lukker. Jeg har afvist konkrete ting. Det kan være af forskellige årsager. Jeg har nogle krav, der skal opfyldes, og er de ikke blevet det, så bliver det til et nej, siger han.

Klubber i Tyskland, Spanien og Italien - senest AC Milan - er blevet nævnt på rygtebasis. Til det vil Bendtner ikke sige så meget om.

- Der er noget fra de lande i hvert fald, lyder det kort fra angriberen.

- Der er forhandlinger i gang, og der skal nok komme styr på det. Jeg kan godt høre, at I prøver at fiske efter det ene og andet, men mere vil jeg ikke sige.

På grund af den famøse "underbukse-sag" fra EM-slutrunden er Bendtner i øjeblikket ude af næste måneds VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet, med mindre han og Dansk Boldspil-Union får held med deres anke i karantænesagen.

Derfor har landstræner Morten Olsen allerede bestemt, at Bendtner i onsdagens testkamp mod Slovakiet i Odense kun spiller første halvleg, så landstræneren kan afprøve alternativerne af efter pausen.

- Det bliver godt at spille en halvleg mod Slovakiet. Jeg kunne godt have spillet mere. Jeg træner fint i Arsenal. Holdet har lige været i Tyskland, men der var nogle andre, der blev tilbage, og dem trænede jeg med.

- Begge parter er meget professionelle om det, selvom jeg er på vej væk, siger angriberen.

/ritzau/