Ni opgange evakueret under vild tagbrand

I København har en brand raseret flere tage i en beboelsesejendom. Ni opgange er blevet ryddet for mennesker.
Københavns Brandvæsen var hurtigt på gaden og ilden i en beboelsesejendom i København er nu under kontrol.
Københavns Brandvæsen var hurtigt på gaden og ilden i en beboelsesejendom i København er nu under kontrol. Foto: Colourbox

En stor tagbrand raserer en beboelsesejendom i København på Ragnhildgade.

Til at starte med havde ilden kun fat i et enkelt tag, men på de tætliggende tage af lejlighedsbygningerne spredte den sig hurtigt. Fem opgange er dermed ramt af flammerne, men hele bygningen - i alt ni opgange - er blevet evakueret.

Der er tale om et lejlighedskompleks med fire etager, og beboerne venter på gaden på busser, der skal køre dem væk fra den uhyggelige ildebrand.

Københavns Brandvæsen ankom hurtigt til stedet. Til at starte med var der hele 15 køretøjer fra brandvæsnet på gaden, nu er der ti tilbage.

Københavns Politis centrale vagtleder oplyser til Newspaq, at der er så meget styr på branden, at den ikke vil sprede sig mere. Flammerne er dog ikke er helt slukket, og brandvæsnet vil lade ilden i den midterste opgang brænde ud.

Hvad der startede branden er endnu ikke helt klart, men angiveligt kan det være madlavning på den øverste sal i bygningen, der gik galt.

Det var en beboer, der ringede 112.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.