NHL-forstærkning til Rødovre
Den rutinerede NHL-spiller Jeremy Stevenson skal forstærke Rødovre Mighty Bulls for resten af sæsonen.

Rødovre Mighty Bulls har fået et ordentligt skud rutine før sæsonens afgørende kampe. Onsdag præsenterede klubben den 32-årige canadier Jeremy Stevenson, der har 10 års erfaring fra verdens stærkeste hockeyliga, NHL.

Jeremy Stevenson har spillet over 200 kampe i NHL for klubberne Anaheim Mighty Ducks, Nashville Predators og Dallas Stars. Unægteligt noget andet end Rødovre Mighty Ducks, og Jeremy Stevenson indrømmer da også, at han ikke ved specielt meget om klubben, eller landet for den sags skyld:

»København er hovedstaden, og that’s it!.«

Hårdt arbejde

Han indrømmer, at det er lidt af et tilbageskridt på karrierestigen at komme til Danmark for at spille, men det har han accepteret.

»Fra NHL er alt andet et skridt ned ad stigen. Men jeg må også kigge på min alder. Jeg er 32 og i NHL er det kun stjernerne, der er over 30. Det er ikke de middelmådige fyre,« siger han ærligt og indrømmer dermed, at han ikke selv hører til den absolutte top.

»Så ville jeg jo nok også spille i NHL,« forklarer han med et grin på læben og et skuldertræk.

Men hvor god er han så egentligt?

»Jeg har haft nogle gode år, og nogle middelmådige år. Jeg er selvfølgelig ikke en stjerne, der får 10 millioner. Jeg får mine point via hårdt arbejde,« siger han og lover, at det ikke vil ændre sig, fordi han nu skal spille i en ringere liga.

»Jeg kender ikke andre måder at spille på. Jeg spiller spillet, fordi jeg elsker det. Jeg spiller ikke for lønchecken. Jeg elsker det,« fortæller canadieren.

Håber på medaljer

Når Rødovres sæson er overstået, så håber han, at han kan rejse hjem til Canada igen med et sæt danske medaljer i bagagen.

Med mindre altså, at han beslutter sig for at blive:

»Jeg må bare se, hvad der sker næste år. Alt er muligt. Hvis det sker, så sker det, men på den anden side, så har jeg et imponerende cv, og jeg er tilfreds med, hvad jeg har opnået i min karriere. En sæson til i Danmark er også en mulighed. Jeg ved det ikke. Jeg kan jo også ryge til Kina, jeg aner det ikke,« siger canadieren.