Nej tak til Twitter fra Elton John
Sangeren Sir Elton John frygter, at han vil komme til at tale over sig, hvis han har en Twitter-profil.

Det ville ende med et liv bag tremmer, hvis sangeren Sir Elton John fik en profil på Twitter. Ifølge hjemmesiden Female First er det i hvert fald det, idolet selv tror. Han vil derfor aldrig have en profil på det sociale netværk.

- Det ville være enden på min karriere. Jeg ville komme i fængsel efter to dage. Jeg mener, i guder nej. Jeg og min store mund. Nej tak. Det ville være enden på en lang karriere, konstaterer Elton John.

Den 65-årige stjerne nægter derfor at oprette en profil på Twitter, da han er sikker på, at han vil komme i problemer med det samme.

Sangeren, der har den 18 måneder gamle dreng Zachary sammen med sin mand David Furnish, indrømmer dog samtidigt, at hvis han fik en profil, ville han også have svært ved at greje teknologien.

- Jeg er teknologisk helt tabt. Jeg har en iPad, men jeg har ikke nogen telefon. Jeg er ikke god til computere. Jeg har ikke engang en. Jeg accepterer forandring og ved, at det er fremtiden, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal gøre, fortæller Elton John.

Der er derfor ikke mange chancer for, at man for fremtiden kan følge med i idolets liv og sønnens udvikling i Twitter-universet.

/ritzau/