NBA-stjerne er klar til comeback inden slutspillet
Kevin Durant sætter her to sikre point på kontoen for Golden State Warriors. Det kan han snart gøre igen, da han er ved at være tilbage efter en skade. Foto: Ezra Shaw/AFP
Kevin Durant kan få comeback for Golden State Warriors i weekenden efter mere end en måneds skadespause.

Golden State Warriors har været det klart bedste hold gennem grundspillet i verdens bedste liga for basketball, NBA.

Nu kan holdet se frem til at blive yderligere forstærket på et afgørende tidspunkt i sæsonen.

Stjernen Kevin Durant er nemlig så småt tilbage i omdrejninger efter en knæskade, og han er i spil til at få comeback den kommende weekend.

Han misser Golden States kampe tirsdag og onsdag, men kan nå at få spilletid i grundspillets sidste tre runder.

- Forhåbentlig når vi at få ham med i et par kampe, inden slutspillet begynder, siger Steve Kerr, Golden States cheftræner.

Da Kevin Durant pådrog sig skaden i slutningen af februar, frygtede klubben for, at hans sæson i værste fald kunne være forbi.

Men lidt over en måned efter er han altså på vej tilbage, og hans fravær har ikke påvirket resultaterne negativt. Golden State er således inde i en stime med 11 sejre i træk.

- Måske vil jeg slet ikke spille med ham. Vi spiller meget bedre uden ham, siger Steve Kerr sarkastisk, inden han med alvor slår fast:

- Når min stab siger, han er klar til at spille kampe igen, så kommer han til at gå direkte ind blandt de startende spillere, siger cheftræneren.

Forud for sæsonen skiftede Kevin Durant fra Oklahoma City til Golden State Warriors. I 2014 blev han kåret til at være ligaens mest værdifulde spiller, og de seneste otte sæsoner har han været på ligaens allstar-hold.

/ritzau/AFP
via Listen To News