Natascha Kampusch taler ud på tv - igen
Det østrigske kidnapningsoffer Natascha Kampusch fortæller onsdag aften om de otte år i fangenskab i tv-dokumentaren Natascha Kampusch - hele sandheden .

TV-seere med hang til Natascha Kampusch kan få stillet sulten i aften, når dokumentaren ’Natascha Kampusch – hele sandheden’ sendes på både østrigsk og tysk tv.

I dokumentaren er der helt nye interview med det østrigske kidnapningsoffer, der tilbragte otte år i et lille kælderrum i huset hos enspænderen Wolfgang Priklopil.

Ifølge Natascha Kampusch var livet i kælderen præget af sult, frygt og mørke, fordi hendes fangevogter lukkede al lys ude. Flere gange var Kampusch ved at dø af sult og manglende blodcirkulation, fortæller hun i dokumentar-udsendelsen.

På den ene side var hun ofte bange for, at der skulle ske Wolfgang Priklopil noget, så han ikke vendte tilbage til hende i kælderrummet. Andre gange ønskede hun ham død og borte, skriver Die Welt.

Dokumentaren om Natascha Kampusch sendes onsdag aften klokken 21.15 på den østrigske tv-kanal ORF og på den tyske kanal RTL.