NASA spiller rap-musik på Mars
Will.i.am er stolt af at være den første kunstner, der har fået sin musik spillet på Mars. Foto: AP/Dan Steinberg / POLFOTO
Som den første kunstner har Will.i.am fået spillet en sang på Mars via NASA's Curiosity robot.

En sang, der hedder "Reach For The Stars" (Ræk ud efter stjernerne, red.), kunne ikke være mere oplagt at sende ud i rummet.

Og det er nøjagtig, hvad NASA har gjort.

Rapperen og musikeren Will.i.am's nye single er den første sang, der - så vidt vi på jorden ved - er blevet spillet på Mars. Det er NASA's sekshjulede robot, Curiostity, der har spillet sangen, der fik sin debut, da den blev transmitteret fra den røde planet.

Det oplyser NASA i en pressemeddelelse, og Will.i.am er stolt af at være den første kunstner, der har fået sin musik spillet på Mars.

Han takker komponisten og sangskriveren Onree Gill og NASA for at give ham muligheden.

- Tak til @onreegill for at skabe magi med orkestret på #reachforthestars. det er stort. første sang, der bliver spillet fra Mars, skriver Will.i.am på sin twitterprofil.

I sangen synger Will.i.am blandt andet "Hvorfor siger de, at stjernerne er grænsen, når jeg ved, at der er fodspor på månen?" og "Jeg ved, himlen er højt oppe, men der er faktisk ikke så højt, jeg ved, at Mars er langt væk, men skat, der er faktisk ikke så langt".