Napoli-målmand udskrevet efter uhyggeligt kollaps
Napoli-målmand David Ospina spillede 41 minutter med en hovedskade, før han kollapsede på banen. Carlo Hermann/Ritzau Scanpix
David Ospina fik en modstander i hovedet i søndagens kamp mellem Napoli og Udinese i Serie A.

Der er gode nyheder for David Ospina.

Napoli-keeperen er i bedring oven på et uhyggeligt kollaps i søndagens 4-2-sejr mod Udinese i Serie A. Og han er nu blevet udskrevet fra hospitalet, meddeler Napoli på Twitter.

Ospina faldt om i eget felt fem minutter før pausen, efter at han i begyndelsen af opgøret var stødt sammen med Udineses Ignacio Pussetto.

Den 30-årige spiller fik bandage om hovedet og spillede i første omgang videre, før han så på uhyggelig vis gik omkuld på banen.

Med det samme blev han bragt til et nærliggende hospital, og mandag er han så blevet udskrevet.

- David Ospina er blevet udskrevet i eftermiddag fra klinikken Pineta Grande, hvor han har tilbragt natten for at blive undersøgt.

- Undersøgelserne har udelukket ethvert problem. Spilleren er blevet rådet til at tage fri et par dage og vil ikke møde op til landsholdssamlingen, skriver Napoli mandag aften.

Ifølge faderen til David Ospina, Hernan Ospina, vil Napolis målmand være ude i omkring to uger. Det sagde han tidligere mandag til Radio CRC.

Napoli-træner Carlo Ancelotti nåede at være et smut forbi hospitalet mandag, før Ospina blev udskrevet.

Napoli meddelte søndag aften, at Ospina kollaps skyldtes, at målmandens blodtryk faldt pludselig under kampen.

Den italienske storklub har igangsat en undersøgelse af lægernes beslutning om at lade Ospina spille videre på trods af hovedskaden.

Ospina er i Napoli på en lejeaftale fra Arsenal frem til sommer.

Napoli har en købsoption på den rutinerede målmand, der har 94 landskampe for Colombia på cv'et.

/ritzau/AFP

/ritzau/AFP
via Listen To News