Naiviteten længe leve

Anette Wulf må meget have mig undskyldt, men jeg har aldrig nogensinde pludselig befundet mig på en konference, hvor der blev slået til lyd for at slå homoseksuelle og jøder ihjel.

Wulf er meget naiv i Nyhedsavisen den 15/1-2007, hvis hun virkelig tror, at det er noget, der sådan pludselig og uforvarende kan ske for én selv eller Outlandish to muslimske medlemmer for den sags skyld.

Jeg går ud fra, at Outlandish var bekendt med, at velkendte antisemitiske og racistiske kræfter deltog på konferencen. Herunder jødehaderen Tariq al-Suweidan, hustruen til Malik Shabazz fra det racistiske og antisemitiske New Black Panther Party, og ekstremisten Hamza Yusuf.

Nu har Outlandish foreløbig – i skrivende stund – haft fem dage til at tænke over, hvad de vil sige til den undrende offentlighed om deres deltagelse i en konference i Canada, hvor der blev opfordret til at myrde homoseksuelle og jøder, og endnu har vi ikke hørt en lyd fra gruppen.

Det er i mine øjne en ren tilståelsessag. Hvis Outlandish ikke kan bringes til offentligt at sige, at det desværre var en fejl, at de deltog i den pågældende konference, og at de naturligvis ikke mener, at jøder og homoseksuelle skal myrdes, så må man jo uvægerligt tro, at Outlandish rent faktisk mener, at jøder og homoseksuelle skal slås ihjel.