Nadja fra 'De unge mødre': På romantisk honeymoon
Nadja, som hun stod smuk og gifte-parat, til sit eget bryllup i maj sidste år. Privatfoto
2014 sluttede på den mest romantiske måde for Nadja Kaagh fra 'De unge Mødre'. Hun og hendes mand Rene var på en uges krydstogt ved de kanariske øer, mens børnene blev hjemme hos mormor.

- Jeg har haft et fantastisk 2014, siger Nadja Kaagh fra realityserien 'De unge Mødre'.

Særligt lørdag 10. maj var helt speciel for Nadja Kaagh. Den dag blev hun gift med sin Rene i Rimsø Kirke. Det blev et fantastisk og meget romantisk bryllup, som Nadja havde planlagt helt ned i de små detaljer.

Tak til alle der gjorde det muligt

Brylluppet blev fejret på alle måder, og lige før jul blev bryllupsåret så afsluttet med en superromantisk bryllupsrejse til De Kanariske øer.

Anede ikke hun var gravid. Læs mere på udeoghjemme.dk

-Vi havde alle en vidunderlig december, og vi vil endnu engang takke alle de vidunderlige mennesker, der var med til at gøre det muligt. Bedste, der var hos drengene, de dage vi rejste, og de skønne mennesker ved brylluppet, som gjorde bryllupsrejsen mulig, skriver Nadja på Facebook.

Straks Nadja og Rene kom hjem fra bryllupsrejse, havde de en skøn jul hjemme i Bønnerup Strand. Sebastian, 12, og Sakarias, seks, blev forkælet, og dårligt var vi trådt ind i det nye år, før familien igen oplevede gode ting.

Nadjas kamp mod leukæmi

Rene blev i efteråret færdig med sin uddannelse som energiteknolog, og straks efter juleferien begyndte Rene så på et nyt job indenfor sit fag.

-Det har været et rigtig godt år. Og jeg kan heldigvis også sige, at det går godt med min sygdom lige for tiden, siger Nadja Kaagh.

Nadjas dejlige dag. Læs mere på udeoghjemme.dk

Nadja har kronisk leukæmi og er altid under behandling, men den medicin, hun tager lige for tiden har en god effekt, og Nadja har lidt mere energi og overskud til hverdagen med mand og børn.

Det giver også energi til at tage ud og holde foredrag om sin situation. Noget Nadja holder rigtig meget af, og som hun glæder sig til at fortsætte med i det kommende år.

Desuden kan hun så glæde sig over, hendes bog 'Drømmene kan ingen tage fra mig, som People's Press udgiver, er kommet i andet oplag. Så vi kan vel godt kalde Nadja succes-forfatter.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media