Naboerne på Nørrebro frygter fremtiden
Lettelse over, at det er overstået, men også bekymring for de kommende uger præger stemningen på Nørrebro.
Christian Bondorff fra netværket Naboerne på Nørrebro bor lige ved siden af Ungdomshuset og har på nærmeste oplevet konflikten eskalere de seneste måneder.

"Det er ikke særlig sjovt at bo her nu. Vi er lettede over, at det nu er sket. Vi har jo haft en sky hængende over hovedet, fordi vi vidste, at det her ville ske. Men jeg kan da godt have mine bekymringer om, hvad der kommer til at ske nu, og hvordan Nørrebro kommer til at se ud i de kommende uger," Christian Bondorff til TV2 News.

Naboerne på Nørrebro støttede tidligere Ungdomshuset brugere, men trak støtten, da brugerne afbrød kommunikationen med netværket efter uroligheder 16. december. De aktuelle voldsomme optøjer efter rydningen af Ungdomshuset får netværket til at tage yderligere afstand.

"Politiet har gort et fantastisk stykke arbejde, men det er jo terror det her. Det kan vi kun tage afstand fra. Vi forventer, at der nu vil komme en periode, hvor det bliver ubehageligt at bo på Nørrebro. Men vi håber, at der kommer et tidspunkt, hvor de unge besinder sig og går væk fra deres vi vil have -mentalitet," siger Christian Bondorff til TV2 News.