Muslimernes Fællesråd roser Fogh
Mens Dansk Folkeparti er tossede på den ’pinlige’ Anders Fogh Rasmussen, så får statsministeren ros fra ny forening for muslimer.
Fogh vil ikke sammenlignes med den hollandske politiker Geert Wilders – og ikke mindst hans syn på islam og muslimer.

Og det har givet problemer med Dansk Folkeparti, der kalder statsministeren for pinlig og fastholder, at partiet og Wilders har samme forhold til islam.

- Afgjort. Der er intet så væsentligt som at sætte sig ind i, hvad Koranen faktisk siger. Det vil sige, hvad Islam står for. Han siger det med uindpakkede, barske ord, men sandheden bliver ikke mindre sand af, at den er uindpakket, siger Dansk Folkepartis Søren Krarup, ifølge tv2.dk.

Nu får Fogh dog støtte fra Muslimernes Fællesråd, en relativ ny organisation, der kalder sig den største multi-etniske samarbejdsorganisation for muslimske foreninger i Danmark. De hilser Foghs udmelding velkommen.

- Ikke mindst i en tid, hvor Danmark i nogle muslimers øjne verden over fremstår i negativt lys. Derfor er det vigtigt, at der også udgår sig­naler som disse fra Danmark, så ikke kun negative udmeldinger får lov til at dominere verdenspressen, siger talsmand Zubair Butt Hussain.