sponsoreret indhold Mulighed for strøm fra danske vindmøller: Vær med til at sikre den grønne omstilling

Det er ingen hemmelighed, at Danmark er en verdensmester, når det kommer til elforbrug fra vindmøller – og det er vi stolte af. Artiklen her gør dig klogere på vindmøller i Danmark, og hvor du kan købe både billig og grøn strøm fra danske vindmøller.

Mens vi ligger på toppen med produktion og forbrug af vindmøller og vindkraft, så ligger vi også godt, når det kommer til vedvarende energi generelt.

Hvis du også vil få god samvittighed og købe grøn strøm, så kan du ligesom mange andre danskere købe billig og grøn strøm fra danske vindmøller ved elselskabet NettoPower.

5 grunde til at vindmøller er godt:

1. For miljø og klima

I dag er hele verden afhængig af fossil energi, hvilket er dårligt lige meget hvad. Det har alvorlige konsekvenser for vores klima og for livsvilkår. Vindenergi bør derfor som en løsning prioriteres, og vi må kæmpe for det.

2. Danskerne har fuld opbakning

Herhjemme er der fuld opbakning, da danskerne går ind for produktion og forbrug af vindmøller og vindkraft. Undersøgelser viser, at 85% af danskerne støtter elforbrug fra vindmøller.

3. Politikerne har fuld opbakning

I Danmark har vi sat et mål, der hedder, at 50% af vores elforbrug skal komme fra vindmøller inden år 2020. Det viser energiaftalen fra marts 2012 vedtaget af Folketinget. Derudover skal der være mere end 35% vedvarende energi, og CO2-udledningen skal være 34% mindre, end den var i 1990.

4. Det er godt for vores sundhed

Vindmøller har mange fordele for os. Det har gavn for vores sundhed, da flere og flere danskere dør tidligere på grund af luftforurening. Vindmøller er en langsigtet men stærk løsning på dette.

5. Det er godt for samfundet

Derudover sparer vi en masse penge, som omvendt ville gå til import af andre brændsler som eksempelvis kul. Vindenergi er kommet for at blive, og mange lande er enige i, at det er den rigtige løsning. Når flere lande omstiller energiforsyningen til vedvarende energi, har det fordele for os, da det vil gavne beskæftigelse og valutaindtjeningen.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret