Mr. Big: Slut med Sex and the City

Chris North har svært ved at forstille sig endnu en filmatisering af den kendte tv-serie.
Manden, der forlod Carrie, inden hun nåede op til altret ved første bryllupsforsøg, ser nu også ud til at forlade hende i en Sex and the City 3.
Manden, der forlod Carrie, inden hun nåede op til altret ved første bryllupsforsøg, ser nu også ud til at forlade hende i en Sex and the City 3. Foto: POLFOTO, (AP Photo/New Line Cinema,Craig Blankenhorn) / POLFOTO

Vi har grint, grædt og krummet tærer sammen med de fire piger fra New York, men det ser ikke ud til, at kvinder verden over får endnu et kapitel i historien og Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda.

For Chris North aka Mr. Big har svært ved at se sig selv i en ny film og vil ikke være skuffet, hvis det ikke blev til noget, skriver Parade Magazine.

"Nu er det ikke rigtig i mine hænder, men fra hvad jeg kan fortælle, kan jeg ikke se, det skulle ske. Jeg vil ikke blive skuffet, hvis de ikke gør," siger han til Parade Magazine.

Sarah Jessica Parker har ellers meldt sig under fanerne og givet udtryk for, at hun er positiv over for en tredje 'Sex and the City'-film.

Men det ville i så fald blive uden Mr. Big, der savner de gamle dage med Sex and the City.

"Jeg savner de gamle dage, før serien blev genstand for så stor opmærksomhed. Dengang Sex and the City ikke var det her ikoniske koncept. Dengang var afsnittene velskrevne og underholdende - efterfølgende udviklede det sig til noget, som jeg stadig ikke forstår," siger den 56-årige skuespiller.

Og heller ikke Kim Cattrall, der spiller Samantha, er positiv over for en tredje film, lyder det fra hende.

Kilde: Parade Magazine

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.