Motorvejslig døde efter kraniebrud
Obduktion udelukker, at død mand på motorvej er blevet påkørt. Han er formentlig røget ud af bil med høj fart.

En obduktion har nu fastslået dødsårsagen hos den mand, som natten til mandag blev fundet død langs motorvejen ved Bjæverskov på Midtsjælland.

- Han er blevet obduceret, og man har konstateret, at han har et kraniebrud, og det har forårsaget blødning i hjernen, som han er død af, fortæller efterforskningsleder Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Liget blev fundet liggende i kanten af motorvejen med benene ind over kørebanen. Der kan være tale om en mand, som er blevet smidt ud af en bil. Politiet udelukker, at der er tale om en personpåkørsel.

- Han er ikke blevet påkørt. Der er ikke nogen påkørselsskader. Vi arbejder ud fra den teori, at han er blevet smidt ud fra et køretøj eller er sprunget ud, siger Ove Pedersen.

Manden var i live, da ambulancefolkene nåede frem til stedet, men han døde efterfølgende af sine kvæstelser.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om manden er offer for en forbrydelse, eller om der er tale om en ulykke eller et selvmord.

Mandens identitet er ikke fastslået, og politiet arbejder fortsat på at finde ud af hvem han er. I den forbindelse håber man at komme nærmere en forklaring på hans død.

Manden var kun iført en grøn eller mørk t-shirt og hvide underbukser. På t-shirten står "Satan i gatan. Veronica Maggio", som er navnet på en svensk popsangerinde. Hun spillede på Skanderborg Festival søndag aften.

Politiet håber hurtigt at kunne identificere manden. Man skyder på, at han er cirka 50 år.

- Vi har ingen savnede med det signalement, siger Ove Pedersen.

I mandens skæg er der en fletning, og omkring halsen havde manden en orange halskæde af naturmaterialer.

/ritzau/