Morten og rekorden
Morten Andersen må vente endnu en uge med at slå rekorden som verdens mest scorende spiller i NFL. Han var ellers lige ved og næsten søndag i Tampa Bay. Kun fordi holderen fumlede med bolden ved det første fieldgoal, måtte Morten Andersen nøjes med at sco

Det blev ikke i denne omgang, at 46-årige Morten Andersen opnåede rekorden som mest scorende spiller i NFL?s historie. Selvom Atlanta Falcons vandt opgøret mod Tampa Bay Buccaneers på udebane 17-6, fik Morten Andersen blot scoret fem af Falcons 17 point.

Morten Andersen havde ellers chancen for at score yderligere tre point på et fieldgoal i første quarter - og dermed slå rekorden - men holderen var i situationen slet ikke i stand til at holde fast i bolden, så det løb ud i sandet.

Det betød samtidig, at hjemmeholdet kom foran med seks point, før Atlanta Falcons overhovedet kom på tavlen. Men det gjorde de til gengæld i rigt omfang efterfølgende. Først da Demorrio Williams opfangede en fumble og kunne score gæsterne første touchdown, dernæst da Justin Griffith fik scoret endnu et touchdown ligeledes i tredje quarter. I slutningen af fjerde quarter skulle Falcons og Morten Andersen så forsøge sig med endnu et fieldgoal fra 23-yard linjen. Denne gang gik det ikke galt.

Dermed mangler den danske kicker blot to point for at nå rekorden. Men Morten Andersen vil også allerhelst slå rekorden på hjemmebane, når Falcons i næste weekend tager imod Dallas. Det er også i Atlanta, at NFL har planlagt den store hyldest af den danske spiller. Så mon ikke det skulle være sikkert og vist, at der bliver noget at fejre i Atlanta næste uge.