Morten Duncan får fire år i FC Midtjylland

Klubben har hentet angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der kommer efter et mislykket ophold i Skotland.

Den tidligere fodboldlandsholdsspiller Morten "Duncan" Rasmussen vender hjem til dansk fodbold.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Den store angriber har skrevet en fire år lang kontrakt med FC Midtjylland og skifter dermed sit mislykkede ophold i skotske Celtic ud med en tilværelse i Herning, skriver klubben i en selskabsmeddelelse.

FC Midtjylland bliver Rasmussens fjerde klub i den danske Superliga. Han startede seniorkarrieren i AGF, men skiftede i 2006 til Brøndby, hvor han efter 44 mål i 84 superligakampe markerede sig som en af ligaens mest stabile målskytter.

Senest han spillede i dansk fodbold var i foråret 2011, hvor han som lejesvend var en del af AaB's desperate satsning for at undgå nedrykning.

Her bidrog Morten "Duncan" Rasmussen med seks mål og nåede dermed op på i alt 78 scoringer i den danske toprække, hvilket giver ham en niendeplads på listen over Superligaen målkonger.

Tiden i Celtic blev langt fra nogen succes. Det blev kun til to håndfulde kampe i de to og et halvt år i Glasgow. Rasmussens position i klubben blev understreget af, at han ud over tiden i AaB var udlejet yderligere to gange: Til Mainz og til Sivasspor.

Den nye FC Midtjylland-spiller er noteret for fem landskampe og et mål. Seneste optræden var i en venskabskamp mod Tjekkiet i november 2010.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.