Mor og stedfar tiltalt for sexmisbrug af treårig datter
Der er afsat fire dage ved Retten i Næstved til sagen, hvor et nævneting skal afgøre, om der er hold i tiltalen mod en 49-årig mor og hendes 40-årige mand. Foto: Claus Bech Andersen/Scanpix/arkiv
En nu 12 år gammel pige blev ifølge anklageskrift seksuelt misbrugt fra 2008 til 2014. Tre-årig bror så sin mor onanere.

En 49-årig mor og hendes 40-årige mand står mandag tiltalt i en sag, hvor parret er sigtet for gennem otte år blandt andet at voldtage den 49-åriges datter.

Overgrebene begyndte ifølge anklageskriftet, da datteren var tre år gammel og skete på familiens to adresser i Næstved fra 2008 til 2014.

Det skriver Sjællandske og Ekstra Bladet.

Stedfaderen havde ifølge tiltalen samleje med datteren flere gange om ugen - angiveligt i forening og efter fælles forståelse med den 49-årige mor.

Han er desuden tiltalt for anden kønslig omgang med pigen - blandt andet ved at indføre en dildo i hendes skede.

Moderen er tiltalt for voldtægt, blufærdighedskrænkelse og incest. Ifølge anklageskriftet skulle hun have udsat sin datter for andre seksuelle forhold end samleje - også her ved hjælp af sexlegetøj, samt ved at have befølt hende på brysterne og i et enkelt tilfælde på numsen.

Den ene af pigens to brødre har ifølge anklageskriftet fra omkring treårsalderen været udsat for at måtte overvære sin mor onanere.

Anklagemyndigheden kræver den 49-årige mor og hendes 40-årige mand straffet med over fire års fængsel. Strafferammen er op til 12 år fængsel.

Begge nægter sig skyldige, ligesom de overhovedet nægtede at udtale sig, da de blev fremstillet i grundlovsforhør i marts sidste år. Siden har de dog valgt at tale med politiet, skriver Sjællandske.