Mor og 10-årig datter forsvundet - kan du hjælpe politiet?
Midt- og Vestjyllands Politi beder folk, der kan bidrage med oplysninger i sagen, om at ringe 114. Colourbox
Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser en 28-årig kvinde og hendes datter på 10.

En 28-årig kvinde og hendes datter på 10 har været forsvundet siden fredag morgen klokken otte, hvor de forlod deres hjem i Ikast.

Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi moderen og barnet. Ifølge TV2.dk har politiet ikke nogen mistanke om, at der skulle være begået en forbrydelse, og man har gode forhåbninger om at finde den libanesisk fødte kvinde og hendes datter. Se beskrivelsen af de to i boksen til venstre.

Kvinden forlod sit hjem i Ikast fredag morgen for at tage til lægen med sin datter, men hverken kvindens bror, der deler bolig med de to forsvundne, eller lægen har set dem siden.

Politiet har forsøgt at spore kvinden via hendes telefon, men der er ikke registreret noget signal på den i lang tid.

Poltiet siger til TV2.dk, at intet tyder på, at de to forsvundne "flakker rundt et sted og ikke kan klare sig." Men politiet vil gerne høre fra folk, som kan bidrage med oplysninger, der kan hjælpe med at finde frem til moderen og hendes datter.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.Sådan ser de ud

 

 

  1. Moderen er 28 år. Hun er født i Libanon, er cirka 160 centimeter høj og slank, har skulderlangt mørkt hår og mørkebrune øjne. Bærer tørklæde og er formentlig iført grå jakke og blå cowboybukser.
  2. Den ti-årige datter er cirka 140 centimeter høj og slank med sort skulderlangt hår og brune øjne. Er formentlig iført beigefarvet hue med glimmer samt lyserød jakke og cowboybukser.