Mor gik amok til børnefødselsdag: Pædagoger udsat for vold
Liv og glade dage blev afløst af kaos, da en mor overfaldt to pædagoger til en børnefødselsdag. Foto: Stine Munk Jensen/Scanpix Ritzau/modelfoto
En helt almindelig børnefødselsdag udviklede sig dramatisk i Gribskov, da to pædagoger blev udsat for vold af en 25-årig mor til et af børnene.

En helt almindelig børnefødselsdag i et fælleshus i Gribskov udviklede sig fredag til voldeligt overfald på to pædagoger. Det skriver Netavisen Gribskov.

Netavisen har talt med en rystet Ida Maria Høgild, der er leder af Gilbjerg Børnehuse, som stod for fødselsdagen.

Ifølge hende udviklede fødselsdagen sig voldeligt, da der opstod "uoverenstemmelser" på baggrund af "kulturelle misforståelser" om, hvordan man holder en fødselsdag.

- Nogle børn havde været til fødselsdag, og dem der holdt dagen mente, at det skulle ske på en anden måde, end hvad pædagogerne lige var parat til at lade ske. Vi har en politik om, at personalet ikke efterlader børn alene, siger hun til Netavisen Gribskov og uddyber:

– De ansatte stod i vejen for et voldsomt temperament. De har været udsat for vold. Så er den ikke længere.

Voldsforholdene blev begået af en 25-årig mor.

Vold blev fulgt op af hærværk og tyveri

Men moderen til børnehavebarnet var slet ikke færdig. Efter overfaldet på de to pædagoger i børnehuset tog hun nemlig hen til den børnehave, hvor de arbejdede.

Her ødelagde hun en række genstande og stjal telefoner. Det fortæller vagthavende ved Nordsjællands Politi til BT

Han understreger dog, at hun indtil videre blot er sigtet for vold.