Molslinjen A/S Molslinjen venter på passager nummer 100 mio.
Sådan så det ud, da den første million passagerer i 1968 blev fejret. Det blev kromand Emil Laursen og hans hustru fra Løgstør, der fik æren.
Siden 1966 har Molslinjens færger transporteret passagerer mellem Jylland og Sjælland. Og lige om lidt runder Molslinjen en historisk milepæl, når passager nummer 100 millioner sætter fod på en af hurtigfærgerne.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Det har været en helt speciel fornøjelse at holde øje med Molslinjens samlede passagertal de seneste måneder. Tælleren rundede i slutningen af 2017 de 99 millioner gæster, og det betyder, at det øjeblik, hvor passager nummer 100 millioner træder ind på en af hurtigfærgerne, hastigt nærmer sig.

"Når man sejler med passagerer, er det afgørende, at man ved, hvor mange mennesker man har ombord. Derfor har vi været i stand til helt præcist at følge antallet af passagerer helt fra Molslinjens begyndelse i 1966", forklarer Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Molslinjen sejlede i 2017 med det største antal passagerer i rederiets historie. Næsten tre millioner mennesker valgte sidste år en af Molslinjens hurtigfærger til turen mellem Jylland og Sjælland. Busruten Kombardo Expressen stod for cirka 100.000 passagerer.

Afhængig af tilstrømningen af passagerer, vil passager nummer 100 millioner dukke op i det tidlige forår - og det skal selvfølgelig fejres.

Der er sket meget siden proprietær Valdemar Olsen den 18. maj 1966 officielt indviede Molslinjens nye rute, hvor musik og fest fyldte færgen "Mette Mols" på den første tur fra Ebeltoft. I dag sejler nogle af verdens største og hurtigste katamaranfærger på Kattegat.

"Det er et stykke dansk transporthistorie, som vi klart vil markere. Hvordan ved vi ikke helt endnu, men mon ikke vi kan gøre turen lidt speciel for den passager, som får tælleren til at ramme 100 millioner", lover Carsten Jensen.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News