Mørbanket Stallone: Actionscener, ja tak
Efter flere årtier som hårdtslående skuespiller er Sylvester Stallone slidt op, men han vil ikke stoppe.

Sylvester Stallone har leveret actionscener gennem en livslang karriere som skuespiller i ikoniske roller som bokseren Rocky Balboa og John Rambo, men nu begynder alderen trods alt at trykke for den 66-årige Stallone.

Han har gennem mange år trænet og trænet for at holde sig i form, men Stallone kan godt mærke, at skaderne bliver flere og flere, når han uforfærdet fortsætter med at lave sine egne stuntscener som altid.

- Alt har en pris, fortæller Sylvester Stallone til Total Film Magazine.

Muskelbundtet er derfor nødt til - ligesom sin kollega Arnold Schwarzenegger - at gå til lægen for at få sin krop repareret.

- Arnie må have løftet en million pund i vægte i sit liv, men det har sin pris. Man kan kun presse en maskine så og så langt, og så er det et spørgsmål om at tage den til en mekaniker for at få den ene og så den anden del repareret, siger Stallone.

- Og i disse dage sker det oftere og oftere, siger han.

Sylvester Stallone fortæller dog også, at han stadig elsker at lave sine egne voldsomme scener. Eksempelvis i den kommende "The Expendables 2", hvor han spiller soldaten Barney Ross.

- Jeg elsker stadig udfordringen. Jeg kommer til settet og siger: Lad mig bare springe, lad mig komme ned i vandet, siger han til magasinet.

Han afviser derfor også, at han vil til at bruge moderne green screen-teknologi, hvor man laver scenen i et studie foran en grøn skræm, hvorefter man med computere kan klippe omgivelser og voldsomme effekter ind bagefter.

- Jeg forstår ikke, hvordan de gutter kan gøre det. Jeg har lavet lidt af det, og det er ved at drive mig til vanvid.

- Jeg kan godt lide varmen fra en eksplosion i mit ansigt og en stykke metal, der flyver forbi mit hoved, 10 meter fra, hvor det i virkeligheden burde være. Det er svært at få de ægte følelser uden det, siger han.

/ritzau/