Mølby vil se muskler mod Sportings teknik
Johnny Mølby mener, at AC Horsens har muligheder mod Sporting. Østjyderne er fysisk stærkere, mener han.

AC Horsens-træner Johnny Mølby satser på, at stærk fysik overtrumfer flot boldbehandling, når østjyderne møder den portugisiske storklub Sporting i playoff-kampene til Europa League.

AC Horsens blev fredag eftermiddag matchet med Sporting, da Uefa trak lod til den afgørende runde.

- Vi ved, at portugisisk fodbold har teknisk virkelig gode spillere, der er gode individuelt, og det skal man selvfølgelig se, om man kan håndtere.

- Her i Skandinavien har vi noget mere fysik og noget mere råstyrke inde foran mål på standardsituationer og den slags. Det er der, man har nogle muligheder, siger Johnny Mølby.

Hans optimisme bunder i, at Sporting tre gange inden for de seneste år har været oppe mod danske modstandere.

Og selv om portugiserne har vundet hver gang - to gange over FC Nordsjælland og en gang over Brøndby - mener Horsens-træneren, at "de gule" har chancer for at skabe en overraskelse.

- FC Nordsjælland var godt med sidste år, og der er muligheder, siger Mølby, der dog erkender, at der venter en barsk udfordring.

- Af de hold vi havde mulighed for at trække, så er det absolut et af de sværeste hold rent sportsligt. Men samtidig er det en yderst interessant kamp, og vi har mod på det, siger Johnny Mølby.

Første kamp spilles den 23. august, mens der er returkamp en uge senere.

/ritzau/