Mødre boykotter is-smag af svedige nosser

Mødregruppen OneMillionMoms vil ikke finde sig i den klamme is-variant 'Schweddy Balls' fra Ben&Jerry's. Den skal boykottes.
Nej! Læg den is tilbage i fryseren, hvis du har dit liv kært.
Nej! Læg den is tilbage i fryseren, hvis du har dit liv kært. Foto: Colorbox

Den amerikanske morals udstrakte pegefinger vifter vredt af is-giganten Ben&Jerry's.

Ben&Jerry's har nemlig formastet sig til at producere en is-smag med navnet 'Schweddy Balls' (svedige nosser, red.), og det er faldet organisationen OneMillionMoms (en million mødre, red.) for brystet.

Den indflydelsesrige organisation, som er en forkæmper for sunde, kristne, konservative værdier som anti-abort, anti-homo-vielser og anti-pornografi, opfordrer alle sine medlemmer til at boykotte Ben&Jerry's, med mindre de holder op med at lave is med stødende navne.

"Den vulgære nye smag har gjort noget så uskyldigt som is til noget frastødende. Ikke lige hvad du vil have dit barn til at bede om i supermarkedet," skriver gruppen på sin hjemmeside.

Det er langt fra første gang, at mødregruppen har forsøgt at gøre sin stemme gældende. Hjemmesiden er et overflødighedshorn af kristne, konservative protester mod samfundet.

For eksempel bør alle mødre boykotte dukkeserien 'Sesame Street', fordi to drengedukker bliver gift, og buksefabrikanten Levi's trues til at droppe reklamer, som promoverer 'disrespekt og kaos uden konsekvenser'.

Det er heldigt for BonBon, at OneMillionMoms ikke har en dansk afdeling, for så var 'hundeprutter', 'store babser' og 'bussemænd' aldrig blevet til noget.

Kilde: OneMillionMoms.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.