Mistanke om tredobbelt mord i Sverige
Hvad der først virkede som en tilfældig bilulykke har nu sat svensk politi i gang med at efterforske muligheden for et tredobbelt mord.

Der var ingen, der tænkte nærmere over det, da et svensk ægtepar i begyndelsen af 60 erne for lidt over en uge siden kørte ud i en sø og druknede på bunden af den. Det blev affejet som en tragisk ulykke. Men da en af parrets nære forretningsforbindelse samtidig forsvandt, virkede biluheldet pludseligt ikke helt så tilfældigt.

Derfor er svensk politi nu begyndt at undersøge, om der kan være tale om et tredobbelt mord, skriver Expressen. Ifølge avisen var forretningsforbindelsen en kendt og succerrig mand inden for svensk hestesport. For to uger siden sagde manden til sine nærmeste, at han skulle til et vigtigt møde. Siden har ingen set eller hørt fra ham.

Flere ting gør nu, at politiet behandler sagen som mulige mord. Kilder siger til Expressen, at politiet har fundet hestesportsmandens mobiltelefon og forretningstaske. Derfor forsøger politiet nu at finde ud af, om manden på et tidspunkt har befundet sig i parrets bil. Om manden overhovedet er død, vides dog ikke, da man ikke har kunnet finde hans krop.

Politiet arbejder nu med forskellige teorier. Den første går på, at parret har haft noget at gøre med mandens forsvinden. Den anden handler om et tredobbelt mord. Den tredje går ud fra, at der var tale om en række tilfældigheder og en uheldig bilulykke.    

via Listen To News