Mistænkt seriemorder navngivet
Den 37-årige Tom Stephens er anholdt af engelsk politi. Han mistænkes for at være seriemorderen bag drabene på fem prostituerede i Ipswich i England.

Britisk politi har anholdt den 37-årige Tom Stephens i forbindelse med drabene på fem prostituerede i den engelske havneby Ipswich.

Ifølge BBC blev Stephens anholdt i sit hjem i byen Trimlee St. Martin, som ligger nær Felixstowe ved Ipswich. Han blev anholdt kl. 6.30 dansk tid mandag morgen. Tom Stephens arbejder i et supermarked, og hans hus er tidligere i efterforskningen blevet gennemsøgt af politiet.

Lederen af efterforskningen, chefkriminalinspektør Stewart Gull, sagde på en pressekonference mandag, at den anholdte er mistænkt for alle fem mord.

Stephens befinder sig nu på en ikke navngiven politistation i Suffolk, oplyser politiet ifølge BBC, og han skal afhøres mandag eftermiddag.

De nøgne lig af fem kvindelige prostituerede blev fundet omkring Ipswich i perioden 2. til 12. december. Morderen er i de engelske medier udråbt til at være en ny ?Jack the Ripper?, og han har fået tilnavnet ?Kvæleren fra Suffolk?.

500 efterforskere har været sat ind i jagten på morderen, og politiet har modtaget mere end 10.000 henvendelser fra offentligheden.