Mistænkt: »Jeg kendte alle pigerne«
Tom Stephens, som britisk politi har anholdt i forbindelse med seriemordene i Ipswich, gav søndag et stort interview til avisen Sunday Mirror.

Læs også: Mistænkt seriemorder navngivet

37-årige Tom Stephens, som mandag blev anholdt i forbindelse med mordene på fem prostituerede i Ipswich i England, udtalte sig søndag i et stort interview med avisen Sunday Mirror. Her indrømmede han, at han kendte alle de myrdede piger, og at han intet alibi har for nogle af mordtidspunkterne.

Han afviser at være involveret i mordene, men indrømmer over for avisen, at han passer på politiets profil af morderen på en prik.

Tom Stephens arbejder i et lokalt supermarked, og avisen fandt frem til ham, fordi han allerede før anholdelsen havde været afhørt fire gange af politiet i forbindelse med mordene.

»Jeg er ven med alle pigerne (...) Jeg har ikke alibi for nogle af mordtidspunkterne ? faktisk er jeg ikke sikker på, at jeg har tætte alibier for nogle af tidspunkterne. Men jeg er ikke bekymret for at blive anholdt. Jeg er uskyldig,« sagde Tom Stephens.

Stephens begyndte at gå til de prostituerede for 18 måneder siden, efter et otte år langt forhold gik i stykker.

»Morderen valgte de fem smukkeste prostituerede i Ipswich,« sagde Stephens i interviewet.

Han forklarede til Sunday Mirror, at han var kommet så tæt på de myrdede piger, at de stolede 100 procent på ham. Og af de fem var det første offer, 19-årige Tania Nicol, den pige, han var tættest på.

»Vi var ikke kærester, men jeg var det tætteste, hun havde på en kæreste og i opførsel var hun det tætteste, jeg havde på en kæreste. Jeg elskede hende ikke, men jeg burde have været der for hende,« sagde Stephens, som i interviewet også sagde, at hvis ikke Tania havde været det første offer, så havde han beskyttet hende.

Tom Stephens virkede ifølge Sunday Mirrors reporter ked af det under interviewet og græd flere gange, mens han henover to timer forklarede, hvor slemt de fem kvinders liv havde været med stoffer og prostitution.

Britisk politi anholdt ham mandag morgen kl. 6.20 dansk tid, og politiet mistænker ham for at have begået alle fem mord. De myrdede prostituerede blev fundet nøgne omkring Ipswich i perioden 2. til 12. december. Morderen er i de engelske medier blevet døbt ?Den ny Jack the Ripper? eller ?Kvæleren fra Suffolk?.