Mission Impossible mislykkedes
Kolding vandt, men missionen mislykkedes takket være Veszprems målmand Dejan Peric. Han var hovedrolleindehaveren, da Kolding aldrig var i nærheden af at gå videre i Champions League.

Opgaven var stortset umulig, da Kolding på hjemmebane skulle vinde med 10 mål mod ungarske Veszprem for at gå videre i Champions League, og koldingenserne var da heller aldrig i nærheden af at fuldføre missionen.

Det gik galt allerede fra starten af kampen, hvor den serbiske målmand i det ungarske mål, Dejan Peric, indtog hovedrollen. Målmanden slap han stort set godt fra samtlige situationer, han var involveret i, og Kolding-spillerne tabte langt størstedelen af duellerne mod deres ærkefjende nummer et.

Lasse Boesen og Bo Spellerberg forsøgte sig fra distancen, og Christian Hjermind og Mads Forslund var ivrige afsluttere fra højre fløj. De måtte dog alle se de fleste af deres forsøg blive snuppet af Peric, som var den helt store årsag til, at Kolding efter et kvarter var bagud med 7-5.

Den serbiske ?målmandshelt? forsatte det høje niveau, og efter 20 minutter havde han en redningsprocent på imponerende 58. Han fik dog nu hård konkurrence af Anders Petersen, der var kommet på mål for Kolding, og sammen med Lasse Boesen tog han kampen op mod actionmanden i det ungarske mål.

Den kamp endte uafgjort, og dermed kunne Kolding gå til pause med en stilling på 14-14, og der var ingen tvivl om, hvad der skulle ændres i anden halvleg.

»Problemet hedder Peric, og ham skal vi til at score på,« sagde assistenttræner Flemming Pedersen i pausen til TV2 Sporten.

Det gjorde Kolding-spillerne så - i fem minutter. Så meldte Peric sig tilbage i kampen. Han tog først et straffekast fra Lasse Boesen, så greb han Bo Spellerberg ud, og på det tredje forsøg nappede han Mads Forslund fra højre fløj.

Kolding spillede dog langt bedre i anden halvleg, og efter et kvarter var de foran 24-20. En føring, der nemt kunne have været større, havde Veszprem ikke haft Peric i målet. Han var årsagen til, at det aldrig blev rigtig spændende i Kolding-hallen, hvor hjemmeholdet aldrig var i nærheden af at hente den nødvendige 10-måls sejr. Den største føring var på fem mål, og da der var spillet 60 minutter, stod der 31-28 til Kolding på måltavlen, og dermed er Kolding ude af årets Champions League, mens Veszprem og Peric kan se frem til to kvartfinaler.